Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Albert92 ........... (7651 niezalogowanych)
145 Postów
Zenek Sprochenek
(Optimus_Anihilacja)
Stały Bywalec
[b]p108 napisał:[/b

[i]"Czy mózg jest Ci w ogóle potrzebny?
Autor: Katarzyna Szafranowska

Poznaj historię bezmózgiego absolwenta studiów matematycznych i zdrowego dyslektyka, który nie może skończyć podstawówki.

Wielka mi rzecz, ja tu na co dziem mam do czynienia z dziesiatkami rodakow bez mozgu, ktorzy wiedza, ze nie jest on im do niczego potrzebny.
Wystarczy podwzgorze, by wiedzieli kiedy zrec, spac i bzykac. No i osrodek przyjemnosci, by ich mozna bylo nagradzac.

A ksiazki...po chuj? zeby niszczyc sobie wzrok?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Nestety czytam tylko po polsku, rosyjsku i hiszpańsku.
Z książkami po norwesku i angielsku tu nie ma problemu, na pchlich targach jest wiele pozycji w tych językach. Gorzej z tymi które mnie interesują, dobrze, że często jestem w Polsce i przywożę ze sobą po kilka pozycji. Oczywiście, jeżeli chce się coś od kogoś to powinno się albo samu odebrać, albo pokryć koszty przesyłki. Żałuję, że wystąpiłam z tą powiedzmy prośbą, bo zdaje się, że potraktowałaś mnie jak osobę bez znajomości podstawowych zasad.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Optimus_Anihilacja napisał:
[b]p108 napisał:[/b

[i]"Czy mózg jest Ci w ogóle potrzebny?
Autor: Katarzyna Szafranowska

Poznaj historię bezmózgiego absolwenta studiów matematycznych i zdrowego dyslektyka, który nie może skończyć podstawówki.

Wielka mi rzecz, ja tu na co dziem mam do czynienia z dziesiatkami rodakow bez mozgu, ktorzy wiedza, ze nie jest on im do niczego potrzebny.
Wystarczy podwzgorze, by wiedzieli kiedy zrec, spac i bzykac. No i osrodek przyjemnosci, by ich mozna bylo nagradzac.

A ksiazki...po chuj? zeby niszczyc sobie wzrok?

Jesuuu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
lena1 napisał:
Żałuję, że wystąpiłam z tą powiedzmy prośbą, bo zdaje się, że potraktowałaś mnie jak osobę bez znajomości podstawowych zasad.

Sorry, moze powinnam raczej zapytac, czy masz mozliwosc podskoczyc po te ksiazki?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Dziewczyno, nic od Ciebie nie chcę! Mam szacunek do książek i jestem pierwszą osobą która podniesie książkę, nawet jak jest zniszczona i tyle. Jesteś niegrzeczna...ale cóż, nie Ty jedna. To moje ostatnie słowa skierowane do Ciebie, nawet jeśli nie powstrzymasz się od dalszych, niegrzecznych i obrażliwych uwag.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
lena1 napisał:
Nestety czytam tylko po polsku, rosyjsku i hiszpańsku.

a w jakich piszesz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
lena1 napisał:
Dziewczyno, nic od Ciebie nie chcę! Mam szacunek do książek i jestem pierwszą osobą która podniesie książkę, nawet jak jest zniszczona i tyle. Jesteś niegrzeczna...ale cóż, nie Ty jedna. To moje ostatnie słowa skierowane do Ciebie, nawet jeśli nie powstrzymasz się od dalszych, niegrzecznych i obrażliwych uwag.
Ja jestem niegrzeczna i nieuprzejma

Powiedzialas, ze jak mam ksiazki, to je chcesz.
Wiec sie grzecznie spytalam czy masz mozliwosc je odebrac?

I kto tu jest niegrzeczny i nieuprzejmy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Elise napisał:
lena1 napisał:
To moje ostatnie słowa skierowane do Ciebie, nawet jeśli nie powstrzymasz się od dalszych, niegrzecznych i obrażliwych uwag.

no tak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
145 Postów
Zenek Sprochenek
(Optimus_Anihilacja)
Stały Bywalec
Elise napisał:
lena1 napisał:

Daj spokoj Elise, nie od dzis wiadomo, ze lenka jest lekko uposledzona, oddana bogu projektantka rzeczywistosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Elise napisał:
lena1 napisał:

Przepraszam, ze sie wtracam, a co z seppuku? Widze, ze Lena dalej pisze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok